­
fysunieq logo klein 2016  is een
samenwerkingsverband van
eerstelijns fysiotherapeuten
werkzaam in Noord-Limburg
Welkom bij FysunieQ
 
De coöperatie u.a. FysunieQ is een samenwerkingsverband van 1ste lijns fysiotherapeuten in Noord Limburg.
 
Door de hoge dekkingsgraad van deelnemende praktijken (> 75%) in postcoderegio's 5800 en 5900, kunt u "FysunieQ" beschouwen als "het" aanspreekpunt voor de 1ste lijns fysiotherapeutische zorg in dit gebied. De participerende praktijken zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register (CKR) en alle fysiotherapeutische specialisaties zijn aanwezig. Alle voor onze leden relevante (bij- en na-) scholingen op fysiotherapeutisch vakgebied worden- en zullen worden gevolgd bij KNGF-geaccrediteerde nascholingsinstituten, om een kwaliteitsborging te verzekeren.
 
FysunieQ neemt deel aan mono- en multidisciplinair overleg met o.a. huisartsen, medisch specialisten en gemeentes. Daardoor staan wij in voor een kwalitatief hoogwaardige, 1ste lijns fysiotherapeutische zorg en zijn wij tevens in staat om snel en adequaat te reageren op vragen op fysiotherapeutisch gebied van de overige 1ste, 2e en 3e lijns disciplines. Voor informatie en vragen kunt U ons bereiken via E-mail of het contactformulier.
 
Namens Coöperatie u.a “FysunieQ” Het bestuur
donderdag, 13 juni 2019
19:30
Alleen voor Leden
Boszicht in Maasbree

Op 13 juni zal de eerste algemene leden vergadering van 2019 plaatsvinden. Vanaf 19:30 zullen we starten in restaurant "boszicht" in Maasbree.

Voorafgaand aan de ALV al er bij voldoene aanmeldingen van bedrijven een caroussel gehouden worden. Hier zal later nog meer informatie over beschikbaar komen.

donderdag, 21 nov 2019
19:30
Alleen voor Leden
Boszicht in Maasbree

Op 21 november zal de tweede algemene leden vergadering van 2019 plaatsvinden. Vanaf 19:30 zullen we starten in restaurant "boszicht" in Maasbree.

U bevindt zich hier: HomeAgenda
­